-30%
-30%Rend a lelke mindennek!

Rend a lelke mindennek!

Bolti ár: 4 400 Ft
Internetes ár: 3 080 Ft

Készleten

Cikkszám: 134735
Kategória: Szerző: Kiadó: Bioenergetic Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2016-05-05
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Jó lesz ez még valamire, a múltkor is épp ilyesmit kerestem… Ebben a lakásban már mozdulni sem lehet! Csak nem fogom kidobni, hiszen emlék!” – ismerősen hangzik?
A legtöbben felesleges kacatoktól és lomoktól mentes, rendezett környezetre vágyunk, ám a rendrakásnak már a gondolata is feszültséget vált ki. A helyzet sokszor olyan kilátástalannak tűnik, hogy azt sem tudjuk, hogyan fogjunk hozzá. Bármilyen hihetetlen, de a rendteremtés akár élvezetes is lehet!
A szerző hasznos tanácsokat és szempontokat kínál, hogy mi alapján dönthetjük el, mi az, amit érdemes megőriznünk, és mi az, ami nélkül prímán megleszünk, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról vagy a gyerekek birodalmáról. Segítségével felszámolhatjuk a számítógépünkben uralkodó káoszt, hatékonyabban megszervezhetjük a családunkkal töltendő időt, és ahhoz is kapunk tanácsokat, hogy hogyan tudjuk fenntartani rendet, és hogyan küzdhetjük le a halogatást.
Minden eszközt a kezünkbe kapunk tehát ahhoz, hogy lakásunk ne lomtár legyen, hanem az a hely, ahol valóban otthon érezzük magunkat, és ahová nap mint nap szívesen térünk haza.

További információk

Szerző

Geralin Thomas

Kiadó

Bioenergetic Kiadó Kft.

Oldalszám

176

Kiadás dátuma

2016-05-05

ISBN

9789632912691

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Rend a lelke mindennek!”értékelése elsőként