-26%
-26%Kreatív betűk

Kreatív betűk

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 953 Ft

Egyedi, művészi szépírás és tipográfia – illusztrált betűtípusok ötlettára

Készleten

Cikkszám: 143812
Kategória: Szerző: Kiadó: Kossuth Kiadó ZRt.
A kiadás időpontja: 2018-02-09
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Ez a különleges kézikönyv a művészi betűformálás műhelytitkait tanítja meg az olvasónak. Ismerteti a gyönyörűen díszített, egyedi betűk és feliratok megalkotásának technikáit, és rengeteg hasznos ötlettel, feladattal segíti a kezdőket és haladókat egyaránt. Segítségével még az alkotásban nem túl gyakorlottak is kiélhetik kreativitásukat: megtanulhatják a tipográfiai alapokat, elmélyülhetnek a különféle stílusokban, és megismerhetik az eszközöket, amelyek segítségével képesek lesznek egyszerűen és könnyedén művészi betűket, számokat és szavakat alkotni.
A lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt! A könyvben számtalan hasznos tanács segíti az egyedi ötletek megvalósítását a különféle felületektől a technikákon át a különleges eszközökig. A díszítéshez használhatjuk például az akvarelltechnikát, de filctollal, vésővel vagy fólia segítségével is formálhatunk különleges, egyedi betűket.
Mélyülj el a művészi kézírás izgalmas világában, és alakítsd ki saját stílusodat! Szeretteidnek, barátaidnak szánt ajándékaidat tedd különlegessé egyedi, kreatív betűkből alkotott feliratokkal, vagy egyszerűen díszítsd kedvenc tárgyaidat, a saját örömödre!

További információk

Szerző

Pusztai Szilvia

Kiadó

Kossuth Kiadó ZRt.

Oldalszám

144

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-02-09

ISBN

9789630990219

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Kreatív betűk”értékelése elsőként