-21%
-21%A legszebb horgolásminták tárháza

A legszebb horgolásminták tárháza

4 500 Ft 3 555 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 131030
Kategória: Szerző: Kiadó: Gabo Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2015-09-24
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A legszebb horgolásminták tárháza 200 szebbnél szebb mintát tartalmaz. Megismerkedhetünk a rövidpálcákból álló erős, strapabíró anyagokkal, a vidám, többszínű tüske- vagy chevronminták készítésével, a gyönyörű, finom recehorgolású mintákkal, megtanulhatjuk, hogyan díszítsük a horgolásunkat bogyókkal, popcornpálcákkal és flitterekkel. A gyűjtemény kilenc mintacsaládba csoportosítva tartalmazza a mintákat, így könnyebben rálelhetünk a számunkra leginkább megfelelőre. Egy technikát elsajátíthatunk egy-két minta kipróbálásával vagy egy fejezet összes mintájának a meghorgolásával – a lényeg, hogy valami csodaszépet alkossunk.
A kötet első része a horgolás alapvető tudnivalóit is bemutatja, kezdve a fonal kiválasztásától és a horgolótű tartásától egészen az alappálcák készítéséig, a különböző pálcavariációkig és a horgolás feszességének megméréséig. Miután az alapokat elsajátítottuk, nekiláthatunk megtanulni, hogyan kell a mintagyűjteményben található 200 különféle mintát meghorgolni.
A kötet horgolt minták és horgolási technikák gazdag gyûjteménye, új mintákkal és a horgolás kreatív módjaival ismerteti meg a kézimunkázást kedvelôket.
Minden egyes minta elkészítését jól átlátható fázisfotók, lekövethetô mintaábrák és könnyen érthetô leírások mutatják be lépésrôl lépésre.
A könyvben számtalan népszerû horgolásfajta szerepel: domború mintázatú csomók, noppok és bogyók, finom áttört kagylók és hálók, technikailag kihívást jelentô reliefpálcák, színes, változatos rajzolatú, végtelen módon alkalmazható chevron- és hullámminták, az alaptechnikák és a horgolt pálcák ismertetésével kísérve.

További információk

Szerző

Sarah Hazell

Kiadó

Gabo Könyvkiadó

Oldalszám

189

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2015-09-24

ISBN

9789636897642

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A legszebb horgolásminták tárháza”értékelése elsőként