-21%
-21%101 lépés

101 lépés

3 990 Ft 3 152 Ft

Gyakorlatok lépésről lépésre a boldog és jól nevelt kutyáért

Készleten

Cikkszám: 143100
Kategória: Szerző: Kiadó: Gabo Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2017-11-29
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Könyvünkben bemutatjuk azokat a POZITÍV NEVELÉSI MÓDSZEREKET, amelyek segítségével örömteli kapcsolatot alakíthatsz ki a kutyáddal, aki szívesen részt vesz ebben a folyamatban.

Tanítsd meg a kutyádnak az ALAPVETŐ PARANCSOKAT, mint az ,,ide hozzám”, a ,,helyedre” vagy az ,,engedd el”. Ismerd meg a leggyakrabban előforduló otthoni problémák kezelésének VALÓS TAKTIKÁIT, például úgy sétáljatok pórázon, hogy a kutya ne húzzon, ismerje a határait, amelyeket nem szabad átlépnie, vagy tartsa tiszteletben a gyerekeket és a többi kisállatot. A humánus ellenkondicionálás és a pozitív átirányítás módszereivel megtudhatod azt is, hogyan kell helyesen bánni a kutya FÉLELMÉVEL és AGRESSZIÓJÁVAL.

KYRA SUNDANCE világhírű kutyakiképző, show-műsorok kutyaidomárja és nemzetközileg elismert szerző. Milliós példányszámban megjelent könyvei könnyen követhető lépésekkel mutatják be a kutya nevelésének leghatékonyabb módszereit. Kyra filmműsorok kutyaszereplőinek hivatásos idomárja, a ,,Do More With Your Dog” szervezet és a ,,National Trick Dog Championships” vezérigazgatója, valamint a ,,National Dog Expo” elnöke.

További információk

Szerző

Kyra Sundance

Kiadó

Gabo Könyvkiadó

Oldalszám

172

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-11-29

ISBN

9789634065159

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“101 lépés”értékelése elsőként