-26%
-26%Funkcionális edzés mestefokon

Funkcionális edzés mestefokon

3 990 Ft 2 953 Ft

Edzéstechnikák edzők, személyi edzők és sportolók számára

Elfogyott

Cikkszám: 126082
Kategória: Szerző: Kiadó: Jaffa Kiadó
A kiadás időpontja: 2014-09-19
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az utóbbi években a funkcionális anatómia jobb megértése révén az erőnléti edzés területén is szemléletváltás következett be. Legújabb könyvében MICHAEL BOYLE, az erő- és erőnléti edzés vezető szakértője megmutatja, milyen irányba halad, és hogyan fejlődik a funkcionális edzés, valamint részletesen bemutatja, hogyan lehet az anatómiai ismereteket hatékonyan integrálni az edzésmunkába, ami által a sérülések előfordulásának csökkenése és a teljesítménynövelés nem zárják ki egymást. A szerző vallja, hogy a valódi megoldás a proaktív hozzáállás, amely áthatja a táplálkozással, mozgással és regenerációval kapcsolatos gondolkodásmódunkat. A funkcionális edzés egy olyan integrált módszer, amelynek segítségével mindez megvalósítható.

Michael Boyle-nál senki sem járult hozzá nagyobb mértékben a sportolók egészségének fenntartásához és a teljesítményük fokozásához. Új könyve abban segít, hogy elgondolkodj az eddig végzett edzésmunkádon, hogy felülvizsgáld a jelenlegi módszereidet, és közben arra motivál, hogy kitaláld, hogyan lehetsz még jobb.
Eric Cressey, Cressey Performance

Mike Boyle könyve a sokszor félreértelmezett funkcionális edzés világába kalauzolja az olvasókat. Lehetsz edző vagy rehabilitációs szakember ez a könyv kötelező olvasmány.
Lakatos Péter, StrongFirst Girya Master oktató

Michael Boyle a szakma igazi úttörője. Már több mint 25 éve edző, mégsem fél az új gondolatoktól, vagy attól, hogy felülvizsgálja a véleményét az edzéssel kapcsolatos kérdésekben. Jó lenne, ha ez a könyv minden edző könyvtárának alapdarabja volna.
Mike Robertson, Robertson Training Systems

Michael Boyle a teljesítménynövelés legnagyobb szakértője, rengetegen köszönhetik neki, hogy kiváló és eredményes erőnléti edzővé váltak.
Robert Dos Remedios, CSCS, SCCC, 2006-ban az év főiskolai erő- és erőnléti edzője.

További információk

Szerző

Michael Boyle

Kiadó

Jaffa Kiadó

Oldalszám

392

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2014-09-19

ISBN

9786155418983

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Funkcionális edzés mestefokon”értékelése elsőként