-26%
-26%Calishtenics

Calishtenics

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 953 Ft

Készleten

Cikkszám: 141109
Kategória: Szerző: Kiadó: Jaffa Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-08-25
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Erős, robbanékony és sportos testre vágysz, amely száz százalékig téged szolgál? Nem fűlik a fogad az edzőterembe járáshoz? Szeretnél egy útmutatót, amelynek segítségével önállóan, személyi edző és drága kütyük nélkül is megvalósíthatod az álmod?

Akkor nincs is másra szükséged, mint a Calisthenicsre!

Ez a világ legegyszerűbb, egyúttal leghatékonyabb edzésrendszere, amelyhez kizárólag a saját testedre van szükséged, súlyzókra és eszközökre nem. Szimplának tűnő alapgyakorlatokkal, mint a guggolás vagy a fekvőtámasz, nemcsak izolált izomcsoportokat, hanem az egész tested erejét, robbanékonyságát és állóképességét fejleszti. Gyakorlói ennek köszönhetően fürgén, hajlékonyan és könnyeden képesek használni erejüket.

A könyvben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet:
– Átfogó háttér-információkat a biztonságos edzéshez
– Bemelegítő és mobilizáló gyakorlatokat
– Útmutatókat lépésről lépésre, több mint 500 fényképpel
– Személyre szabható edzésprogramot a saját célod megvalósításához

A Calisthenics a saját testsúlyos edzés ma elérhető legrészletesebb és legátfogóbb útmutatója. Bárki használhatja: férfi, nő, kezdő, haladó – mindenki, aki kirobbanó erőre vágyik, és képes keményen küzdeni.

ASHLEY KALYM-ot már nagyon fiatalon beszippantotta az edzés világa. Sokféle sportágat és edzéstípust kipróbált, ám a brit királyi tengerészgyalogságnál meggyőződhetett a saját testsúlyos edzés kimagasló hatékonyságáról. Éveket töltött elméleti kutatással, de egyetlen olyan összefoglaló munkát sem talált, amely kielégítette volna tudásszomját. Úgy döntött hát, hogy megírja saját könyvét, amelyet most végre a magyar olvasók és erősödni vágyók is kézbe vehetnek.

“Mindazoknak, akiket megfertőzött a Fegyencedzés-sorozat és Gödrösi Ádám munkássága, a Calisthenics is tetszeni fog. Ugyanazt a témát járja körül, professzionálisan, remek progressziókat mutatva be a saját testsúlyos edzés szerelmeseinek.”
Lakatos Péter
StrongFirst Master oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu – barna öv

További információk

Szerző

Ashley Kalym

Kiadó

Jaffa Kiadó

Oldalszám

288

Kiadás dátuma

2017-08-25

ISBN

9786155715648

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Calishtenics”értékelése elsőként