Kosár “Magyar nyelvtan” hozzá lett adva a kosaradhoz.
-21%
-21%Szerezz okosságot!

Szerezz okosságot!

Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 1 967 Ft

630 bibliai idézet magyarul és németül nyelvtanulóknak

Készleten

Cikkszám: 151362
Kategória: Kiadó: Tinta Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2019-08-23
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Boldog ember, aki megtalálta a bölcsességet, aki okosságra tesz szert!” – olvashatjuk a Bibliában a Példabeszédek könyvében.

Kiadványunk a bölcsességet keresőknek, a jótanácsra váróknak nyújt segítséget. Útmutatásul 630 rövid szentírási idézetet gyűjtöttünk össze az Ó- és Újszövetségből, feltüntetve mindegyik után, hogy hol találhatók pontosan a Bibliában. Az idézetek mindegyike egy-egy iránymutató, találó, magvas gondolat. A jobb használhatóság és az idézetek közti gyors eligazodás érdekében a bölcsességeket tizenhat témakörbe osztottuk. Ezek a következők:

1. Szeretet; 2. Bizalom; 3. Barátság; 4. Egészség; 5. Evés-ivás; 6. Munka; 7. Pénz; 8. Életöröm; 9. Vigasz, vigasztalás; 10. Ima, imádság; 11. Bölcsesség; 12. Az ember és a Teremtő; 13. Az ember és felebarátja; 14. A szó ereje; 15. Élet és halál; 16. Bölcsességek minden alkalomra.

“A bölcsesség ragyogó és hervadhatatlan, könnyen felismerik, akik szeretik, és megtalálják, akik keresik” – olvashatjuk a Bibliában a Bölcsesség könyvében. Kötetünk lapozgatása, a tematikus csoportokban lévő idézetek böngészése segítik az olvasót a mindennapi problémák megoldásában és a végső nagy kérdésekre adott helyes válaszok megtalálásában.

Könyvünk nemcsak magyarul, hanem párhuzamosan németül is tartalmazza a bibliai bölcsességeket. Így ez a kétnyelvű kiadvány hatékony segédeszköz a német nyelvet tanulók szókincsének bővítésére, nyelvtudásának fejlesztésére. A német idézetekben előforduló szavak, kifejezések, szófordulatok a mindennapi német társalgási nyelvben is jól hasznosíthatók.

További információk

Kiadó

Tinta Könyvkiadó

Oldalszám

183

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2019-08-23

ISBN

9789634092032

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Szerezz okosságot!”értékelése elsőként