-26%
-26%Német társalgási zsebkönyv

Német társalgási zsebkönyv

Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 1 843 Ft

Készleten

Cikkszám: 101626
Kategória: Szerző: Kiadó: Tinta Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2010-07-07
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Német társalgási zsebkönyv bevezetőjében a szerző röviden ismerteti a német nyelv legfontosabb nyelvtani szabályait, valamint felvázolja a német hangok és szavak helyes kiejtéséhez szükséges alapvető hangtani ismereteket.

A könyv 17 nagy témakörbe rendezve magyarul és németül tartalmazza a mindennapi beszédhelyzetekben előforduló jellegzetes mondatokat, gyakori beszédfordulatokat. A szálláskeresés, a vásárlás, az étkezés, a szórakozás és az időjárás témaköre mellett a könyvben megtalálhatók többek között az internettel és az elektronikus fizetéssel kapcsolatos modern szófordulatok, mondatok. Egy-egy témakör áttekintését, szókincsének feldolgozását megkönnyítik a párbeszédes részek végén elhelyezkedő szószedetek, így szótárként is használható a zsebkönyv.

A szerző a német nyelv oktatásának elismert szakembere, a társalgási zsebkönyv összeállítása során felhasználta több évtizedes oktatói tapasztalatát.

A Német társalgási zsebkönyvet turistáknak és nyelvtanulóknak egyaránt ajánljuk. Hasznos segítség a kezdők mellett a haladóknak is, mivel a német nyelv új elemei sem hiányoznak belőle. Sikerrel forgathatják nyelvi elsősegélyként mindazok, akik a gazdag német kultúra és a csodás természeti kincsek miatt rövidebb-hosszabb időre felkeresik Németországot.

További információk

Szerző

Olaszy Kamilla

Kiadó

Tinta Könyvkiadó

Oldalszám

221

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2010-07-07

ISBN

9789639902534

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Német társalgási zsebkönyv”értékelése elsőként