-20%
-20%Érettségi Német feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára

Érettségi Német feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára

Bolti ár: 2 890 Ft
Internetes ár: 2 312 Ft

Készleten

Cikkszám: 144396
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Raabe Tanácsadó és Kiadó Kft
A kiadás időpontja: 2018-04-05
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Kiknek szól?
– középiskolai diákoknak önálló felkészüléshez
– tanároknak tanórai vagy felkészítő munkához

Mit is tartalmaz pontosan?
– 10 teljes tesztsort
– hasznos tanácsokat a felkészüléshez
– Megoldókulcsot

Mi is ez a kiadvány?
A német nyelvi érettségi vizsga célja a kommunikatív nyelvtudás mérése, azaz annak megállapítása, hogy a vizsgázó képes-e kommunikációs céljait megvalósítani. A vizsga írásbeli és szóbeli részből áll, és a négy nyelvi alapkészséget (olvasott és hallott szöveg értése, íráskészség és beszédkészség) valamint a nyelvtani és lexikai kompetenciát méri. Az új emelt szintű angol érettségi vizsga az Európa Referenciakeret B2-es szintjének felel meg.
Az emelt szintű érettségire felkészítő-kiadványunk azzal a céllal íródott, hogy segítségével a diákok magabiztosan vághassanak neki a megmérettetésnek. Kötetünk bevezet az emelt szintű vizsga minden rejtelmébe, a 2017-ben történt változásoknak megfelelően. Egyedülálló újdonsága, hogy egy ingyenes alkalmazást adunk mellé, mely segítségével a diákok további kiegészítő anyagokhoz juthatnak.

Hogyan lehet használni?
Az első részben hasznos információkat gyűjtöttünk össze: az érettségi vizsga szabályait, a felkészüléssel kapcsolatos tippeket és trükköket.
A második részben 10 teljes tesztsor található, amelyekben az érettségi típusfeladatainak mindegyike többször is előfordul.
A harmadik rész a mintafeladatok megoldókulcsait tartalmazza, amelyek alapján a diákok ellenőrizhetik feladatmegoldásaikat és megtervezhetik, hogyan érdemes dolgozniuk, hogy értelmezzék az egyes részfeladatokat. Megtudhatják, mely válaszelemre hány pontot kaphatnak. Így jobb időbeosztással, azonos tudással is magasabb pontszámot érhetnek el. Könyvünk tanácsait követve és a gondosan összeválogatott feladatsorok mindegyikét megoldva a német emelt szintű érettségi előtt álló diákok biztosak lehetnek benne, hogy nem éri őket meglepetés az érettségi napján.

További információk

Szerző

Dömők Szilvia, Gottlieb Éva

Kiadó

Raabe Tanácsadó és Kiadó Kft

Oldalszám

236

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-04-05

ISBN

9786155328855

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Érettségi Német feladatsorok az emelt szintű írásbeli vizsgára”értékelése elsőként