-21%
-21%It’s So Easy …és más hazugságok

It’s So Easy …és más hazugságok

4 495 Ft 3 551 Ft

Készleten

Cikkszám: 135824
Kategória: Szerző: Kiadó: Cser Kiadó
A kiadás időpontja: 2016-07-19
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Guns N Roses és a Velvet Revolver alapító tagjának története arról, miként jutott a csúcsra, hogyan küzdött az alkohollal és a drogokkal, hogyan omlott össze és végül hogyan állt újra talpra.

Húszévesen, 1984-ben Duff McKagan felkerekedett, hogy elhagyja szülővárosát, Seattle-t – részben, hogy valóra váltsa álmait, részben pedig azért, hogy elmeneküljön a heroin elől, aminek használatába addigra több közeli barátja is belehalt. Még csak pár hetet töltött Los Angelesben – az autójában lakva -, amikor jelentkezett a hirdetésre, amiben egy Slash nevű ismeretlen keresett basszusgitárost. Nem sokkal később megszületett a világ legveszélyesebb zenekara, a Guns N Roses, amely aztán több mint 100 millió lemezt adott el világszerte.

Az Its So Easy és más hazugságok című önéletrajzi kötetében Duff felidézi a zenekar hihetetlen útját a világhír felé, és azt is, hogy ennek milyen ára volt. Ahogy a csapat egysége repedezni kezdett, Duff úgy érezte, neki is vége van, és kis híján tényleg belepusztult az alkoholizmusba. Ez a pont azonban vízválasztó lett az életében, és minden szempontból kijózanodott, hogy aztán a következő években olyan utat járhasson be, amilyet szinte senki más a rockszakmában.

A könyvben a rockzenei világ egyik legokosabb és legizgalmasabb figurája élvezetes stílusban tárja az olvasó elé a földkerekség talán legmegátalkodottabb zenekarának kulisszatitkait éppúgy, mint saját életének fontos és tanulságos pillanatait.

Mellébeszélés nélkül a rocknroll igazi pokláról és mennyországáról – David Fricke, Rolling Stone magazin

További információk

Szerző

Duff McKagan

Kiadó

Cser Kiadó

Oldalszám

337

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2016-07-19

ISBN

9789632784786

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“It’s So Easy …és más hazugságok”értékelése elsőként