-21%
-21%A Manhattan-terv

A Manhattan-terv

Bolti ár: 6 500 Ft
Internetes ár: 5 135 Ft

Készleten

Cikkszám: 144615
Kategória: Kiadó: Magvető Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
A kiadás időpontja: 2018-04-18
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Krasznahorkai László még soha nem engedte közel saját személyéhez az olvasót. New Yorkban azonban útja Herman Melville útját keresztezte, s benne olyan alkotóra talált, akinek sorsát csak akkor érthette meg, ha a sajátjáról is nyilatkozik. Felkereste a Moby Dick írójának lakóhelyeit, elkezdte követni mindennapi útvonalait, elmerült életrajzában, hogy végül szembesüljön a drámai ténnyel, Melville mérhetetlen magányával és őrületével.
Krasznahorkai László új könyve azokról a véletlenekről és elrendeltetésekről beszél, melyek az embert – ebben az esetben éppen őt – egy létfontosságú döntésig elvezetik. Műve térkép, terek és képek dialógusa, ahol a vallomás radikálisan nyílt szövegét képek ellensúlyozzák, Ornan Rotem intenzív fényképei, amelyek az író New York-i életét és nyomozásának különböző állomásait rögzítik.
A Manhattan-terv minden személyes vonatkozása mellett városnapló is. Benne a világ talán legizgalmasabb metropoliszában vagyunk, rejtélyes összefüggések labirintusában, ahonnan a kiutat épp az mutatja meg, akitől a legkevésbé várnánk: a szerző az, maga Krasznahorkai, egy új mű bejelentésével.

További információk

Kiadó

Magvető Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.

Oldalszám

88

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-04-18

ISBN

9789631436488

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A Manhattan-terv”értékelése elsőként