-21%
-21%Macskasztárok – Hírességek albuma

Macskasztárok – Hírességek albuma

Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 942 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 136596
Kategória: Szerző: Kiadó: Geopen Könyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2016-09-28
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az albumot felütve nyomban kiderül, az illusztrációk alkotója szeret játszani, s ennek megfelelően gazdag a képzelőereje. Szereti a macskákat is, hiszen képeket festett róluk. De az ő modelljei nem macskás helyzetekben láthatók, kandalló előtt összegömbölyödve, egeret vagy fonalgombolyagot kergetve. Híres képzőművészeti alkotások, színdarabok, operák és felejthetetlen filmek főszereplőiként néznek vissza ránk. A művész ellenállhatatlan szellemességgel és mesterségbeli tudással festette őket újra, az eredeti után.
Ebben a válogatásban klasszikus képző- és filmművészeti alkotásokon derülhetünk macskás megközelítésből. Újragondoljuk Botticelli habokból megszülető Venusát, a németalföldiek tehetős polgárait, az impresszionisták legnépszerűbb modelljeit. Majd ikonikus jeleneteket idézünk fel filmekből A keresztapától az Arábiai Lawrence-en vagy a Doktor Zsivágón át a Drakuláig.
Annyi bizonyos, az albumban összegyűjtött macskasztárok elbűvölik és megnevettetik a művészetek és a macskák iránt egyaránt rajongó olvasókat.

Susan Herbert (1945-2014) grafikus, festőművész Oxfordban végzett. Hosszú ideig dolgozott az Angol Nemzeti Operában és a londoni Királyi Színházban. Híresen macskaszerető lévén szívesen festette meg kedvenceit mint klasszikus alkotások főszereplőit. Képeiből gyakran rendeztek kiállítást, illusztrációiból különféle válogatásban jelennek meg albumok.

További információk

Szerző

Susan Herbert

Kiadó

Geopen Könyvkiadó Kft.

Oldalszám

194

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2016-09-28

ISBN

9786155331701

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Macskasztárok – Hírességek albuma”értékelése elsőként