-21%
-21%Sport 2011

Sport 2011

5 980 Ft 4 724 Ft

Készleten

Cikkszám: 110815
Kategória: Kiadó: Magyar Olimpiai Bizottság
A kiadás időpontja: 2011-12-01
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az esztendő legemlékezetesebb, legizgalmasabb, legszebb sport pillanatait összefoglaló színes, exkluzív kivitelű kiadvány. A 23 éve megjelenő Sport évkönyv folytatása, amely a Magyar Olimpia Bizottság és Bocsák Miklós a Sport Plusz új tulajdonosának gondozásában jelenik meg.

Újdonsága a “Könyv a könyvben”, azaz a kiadvány utolsó harmadában Lakat T. Károlynak a” A Császár élete és halála” című műve található, amelyet a nemrég elhunyt aranylabdás Albert Flóriánról írt .
A könyv első része a Futball 2011 címet viseli és az év valamennyi jelentős eseményét, mindenekelőtt a magyar szempontból is kiemelkedő Eb-selejtező sorozatot igyekszik összefoglalni és annak főbb szereplőit végigkísérni.
A második részben, valóságos olimpiai kalauzt is kap az olvasó, hiszen részletesen megismerheti valamennyi, olimpiai kvótát szerzett magyar versenyzőt, nyilatkoznak a legesélyesebb sportolóink és megtalálja a londoni olimpia színhelyeit, legfontosabb tudnivalóit is.
A Hölgyválaszban pedig, szülés után visszatért olimpikonjaink, élsportolóink nyilatkoznak, de őszintén vall sorsáról többek közt Szávay Ági és Fehér Miklós volt menyasszonya is.

További információk

Kiadó

Magyar Olimpiai Bizottság

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2011-12-01

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Sport 2011”értékelése elsőként