-26%
-26%Nyolckéznyolcláb

Nyolckéznyolcláb

2 951 Ft 2 183 Ft

Készleten

Cikkszám: 139308
Kategória: Szerző: Kiadó: Ab Ovo Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-03-29
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A NYOLCKÉZNYOLCLÁB több szempontból is különleges kötet: érzelmi/szellemi kalandtúra. Császár műfajba nehezen sorolható, általa “tüskéknek” nevezett szövegeiben meghökkentő kirakósjátékot teremt az élet színes puzzle-darabjaiból. A NYOLCKÉZNYOLCLÁB beszámoló lüktető, kiszámíthatatlan belső utazásokról, görbe tükrökben megjelenő ellentmondásos jelekről, tudósítások a körülöttünk zajló, leghétköznapibb és legemelkedettebb, aprócseprő, ugyanakkor világrengető történésekről.

Szurcsik művészi univerzuma közeli rokonságban áll a “tüskék” világával, ezek az alkotások a szövegekkel együtt is izgalmas, ellentmondásos világot teremtenek. A Munkácsy-díjas képzőművész-performer-zenész a kötetben szereplő több mint száz “grafirkájának” döntő többsége a NYOLCKÉZNYOLCLÁB számára készült. A művész a könyv minden oldalát “kézműves” módon, egyenként tervezte meg.

A kötet szöveg- és képanyaga külön-külön független alkotások gyűjteménye, együtt pedig egyetlen, harmonikus, tökéletes egységet alkotó műtárgy. A NYOLCKÉZNYOLCLÁB egyben a két alkotó közel négy évtizedes emberi és művészbarátságának kézzelfogható, maradandó dokumentuma.

További információk

Szerző

Császár László

Kiadó

Ab Ovo Kiadó Kft.

Oldalszám

224

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-03-29

ISBN

9786155640131

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Nyolckéznyolcláb”értékelése elsőként