-26%
-26%Felmászok a létrára

Felmászok a létrára

Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 1 843 Ft

Készleten

Cikkszám: 131224
Kategória: Szerző: Kiadó: Napkút Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2015-10-06
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Akadnak előkelő szavak, amelyeket – Fülig Jimmyhez hasonlóan – mindig irigyeltem használóiktól. E szavak egyike az alighanem. Aztán telik-múlik az idő, és az élet elém hozza a helyzetet, amikor a szó használata nagyon is indokolttá válik. Ám e helyzet olyan, hogy – ugyancsak Fülig Jimmyhez hasonlóan – jobb volna elillanni belőle. Íme:
Alighanem ez az utolsó verseskötetem. Persze nem biztos, mert a statisztikák csak statisztikák, a tudomány napról napra fejlődik. Bármilyen prognózis ellenére előfordulhat, hogy sok kötetnyi vers megírása vár még rám. Előfordulhat egyelőre azonban úgy fest, erősebb az alighanem.
E helyzetben döntöttem úgy, hogy új könyvem egyben korábbi verseim összkiadása is legyen. Ezért szerepel benne az 1995-ben megjelent B-változat és a 2009-es Művirágok a szimbolizmus oltárára teljes anyaga.
A könyv nagyobb részét a tényleges új kötet teszi ki, a Szélesre tárt jelen. Ennek versei szükségszerűen számot adnak a fent taglalt alighanem-ről is, de nem szűkítik be a fókuszt. Ellenkezőleg; szeretném azt hinni: szélesre tárják.

További információk

Szerző

Birtalan Balázs

Kiadó

Napkút Kiadó Kft.

Oldalszám

272

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2015-10-06

ISBN

9789632635132

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Felmászok a létrára”értékelése elsőként