-26%
-26%Család

Család

3 450 Ft 2 553 Ft

A Baxter család története – Elsőszülött-sorozat 4. kötet

Készleten

Cikkszám: 141031
Kategória: Kiadó: Immanuel Alapítvány
A kiadás időpontja: 2017-08-15
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Szenzációs per
Katy Hart Los Angelesbe utazik, hogy tanúskodjon a késes rajongó ellen, aki megpróbálta megölni őt. A lesifotósok rájönnek, hogy ő az a titokzatos nő, akit Dayne Matthews társaságában lefényképeztek, ezért minden lépését lesik. A feszültség egyre fokozódik. Katy és Dayne próbál egy kis időt kettesben tölteni az őrült hajsza közepette. Végül Katyben bizonyosság ébred, hogy lehetetlen közös jövőben gondolkodnia egy ilyen hírességgel.

Életre szóló döntés
A per lezárul, Dayne válaszokat keres, de hasztalan. Gyermekkori barátjával beszélgetve ráébred, milyen kétségbeesetten szüksége van bölcsességre és útmutatásra. Elvonul magában a tengerpartra, ahol Isten egyértelműen megmutatja a jövőjét. De vajon fel tudja-e vállalni a döntést, amelyre Isten vezeti?

Döbbenetes felfedezés
Landon és Ashley Baxter Blake életének eddigi legboldogabb időszaka ez, két kisfiukkal minden perc igazi kincs. Ám Ashley nem nyughat, amíg meg nem találja bátyját – az elsőszülött Baxtert. Apját hiába faggatja, viszont egy nem várt helyről olyan hírt kap, amely alapjaiban rengeti meg világát, és azzal fenyeget, hogy szívfájdító pontot tesz kutatása végére.

További információk

Kiadó

Immanuel Alapítvány

Oldalszám

349

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-08-15

ISBN

9786155246852

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Család”értékelése elsőként