-21%
-21%A Viskó – lapról lapra

A Viskó – lapról lapra

2 951 Ft 2 331 Ft

Készleten

Cikkszám: 135924
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Immanuel Alapítvány
A kiadás időpontja: 2016-08-05
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Amit A Viskóról és a szerzőjéről mindig is tudni szerettél volna!
Milliók lelki éhségét elégítette ki…
Wm. P. Young regénye, A Viskó a New York Times első számú bestsellere – egy olyan ember története, aki a kétségbeesés mélységéből emelkedett fel az életét megváltoztató találkozás során. Most pedig C. Baxter Kruger, A Viskó – lapról lapra szerzője Papa, Jézus és Sarayu jobb megismeréséhez vezeti el az olvasót, segítséget nyújtva ahhoz, hogy még közelebb kerüljön A Viskó központi üzenetéhez – az Isten szeretet.

Kruger, A Viskó régi rajongója és a szerző jó barátja, rámutat arra, hogy miért lelkesedik világszerte olyan sok ember ezért a regényért. A Viskó – lapról lapra előszavában Wm. P. Young így ír erről: “Baxter Kruger lenyűgözi az olvasót briliáns elméje és alkotó tehetsége különleges együttesével, ahogyan egyre mélyebbre vezeti A Viskó csodálatos, intim, és lehetőségekkel teli világába.”

“Mindazoknak, akik rászánták az időt, hogy elolvassák és tanulmányozzák A Viskót; azoknak, akik vásároltak belőle néhány példányt, vagy egy bőröndnyit vagy még többet, és továbbadták, és e-mailt küldtek nekem a csodás történeteikkel, azoknak azt akarom mondani: “Köszönöm, és legyetek szívesek olvassátok el A Viskó – lapról lapra című könyvet is!” Ha szeretnétek jobban megérteni A Viskó keretét adó teológiát és látásmódot, akkor ez a könyv nektek szól.

Baxter magára vállalta azt a hihetetlen feladatot, hogy feltárja annak az Istennek a természetét és jellemzőit, aki az én saját rozoga viskómban találkozott velem.” (Wm. Paul Young)

További információk

Szerző

C. Baxter Kruger, Wm. Paul Young

Kiadó

Immanuel Alapítvány

Oldalszám

300

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2016-08-05

ISBN

9786155246388

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A Viskó – lapról lapra”értékelése elsőként