-26%
-26%Sissi – Az ifjú császárné

Sissi – Az ifjú császárné

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 953 Ft

Készleten

Cikkszám: 130036
Kategória: Szerző: Kiadó: Helikon Kiadó
A kiadás időpontja: 2015-06-12
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

1853-at írunk, a Habsburgok Európa leghatalmasabb uralkodó családja. Ferenc József birodalma Ausztriától Oroszországig és Németországtól Olaszországig terjed a császár pedig fiatal, gazdag, és házasodni kész.
A tizenöt éves Erzsébet Sissi bajor hercegnő a Habsburg-udvarba utazik nővérével, aki a császár kiszemelt menyasszonya. De megérkezése után hamarosan váratlan dilemmában találja magát: végzetesen és ellenállhatatlanul beleszeret a nővére vőlegényébe, aki viszonozza érzelmeit. Ferenc József, akit elbűvöl Sissi nyitott természete, bájos, energikus szelleme, és persze lenyűgöző szépsége, megszegi adott szavát, és kinyilvánítja szándékát: Sissit akarja feleségül venni.
Európa egyik legalattomosabb udvarába csöppenve Sissinek fogalma sincs róla, milyen harcok, veszélyek és kísértések leselkednek rá. Alaposan felforgatja a politikai és családi viszonyokat, mert meg akarja nyerni és tartani a császár szerelmét, a népe és a világ szeretetét.
Allison Pataki regénye bepillantást enged a történelem egyik legérdekesebb uralkodó családjának hálószobáiba és tárgyalótermeibe, új megvilágításba helyezve a csillogó Habsburg-birodalmat és annak legigézőbb, megszeretettebb tündérkirálynőjét.
Allison Pataki Az áruló felesége című, kritikai és közönségsikert aratott történelmi regény szerzője. A Yale Egyetemen végzett, több évig televízióknak és online hírportáloknak dolgozott. Társalapítója a ReConnect Hungary nonprofit szervezetnek. A Huffington Post és a FoxNews.com rendszeres szerzője, a Történelmi Regény Társaságának tagja.
A volt New York-i kormányzó, George E. Pataki lányát magyar származása inspirálta a Sissi Az ifjú császárné megírására.

További információk

Szerző

Allison Pataki

Kiadó

Helikon Kiadó

Oldalszám

492

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2015-06-12

ISBN

9789632276601

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Sissi – Az ifjú császárné”értékelése elsőként