-26%
-26%Mesemondók márpedig vannak

Mesemondók márpedig vannak

Bolti ár: 3 675 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft

Készleten

Cikkszám: 144534
Kategória: Szerző: Kiadó: Pont Kiadó
A kiadás időpontja: 2018-04-12
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A mesemondás akárcsak más előadó művészeti ágak nem csak passzió, de szakma is. A világ minden táján hivatásos mesemondók ezrei dolgoznak nap mint nap a legmeglepőbb helyeken, és a legtarkább módokon.
Ez a könyv nem csak mesemondóknak szól. Szól a közönségeknek is, akik egy-egy újságcikk vagy plakát láttán nem tudják eldönteni, mit várhatnak egy mesemondó esttől. Szól a rendezvényszervezőknek, szól a tanároknak és igazgatóknak, akik kitárják az osztálytermeik ajtaját (és akik nélkül sokkal nehezebb lenne a vándor mesemondók élete). És nem utolsó sorban szól a szülőknek, barátoknak és hozzátartozóknak is, akik a kulisszák mögött aggódnak, szurkolnak, és izgulnak, ahányszor egy újabb mesemondó indul el a nagyvilágba.
Zalka Csenge Virág tíz éve éli a hivatásos nemzetközi mesemondók életét. Előszavában így vall a kötet születéséről:
Mesemondásról beszélni csak mesélve lehet úgy mutatom be a mesemondó világot, ahogyan én ismerem. Az én utam ide vezetett; az én szemeimmel ilyen a nemzetközi mesemondás. Ha egy másik mesemondót kérdeznél, lehet, hogy nem állítaná mindennek az ellenkezőjét, de mindenképpen mást emelne ki, más ösvényeket rajzolna fel a térképre, más útravaló tanácsot adna. A mesemondás sokféle, és pont ettől jó.

További információk

Szerző

Zalka Csenge Virág

Kiadó

Pont Kiadó

Oldalszám

248

Kiadás dátuma

2018-04-12

ISBN

9786155500176

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Mesemondók márpedig vannak”értékelése elsőként