-26%
-26%Megúszhatatlan

Megúszhatatlan

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 583 Ft

Készleten

Cikkszám: 136795
Kategória: Szerző: Kiadó: Jaffa Kiadó
A kiadás időpontja: 2016-10-28
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Jakupcsek Gabriella a magyar televíziózás megkerülhetetlen alakja, számtalan nagy sikerű televíziós műsor házigazdája, kampányok arca és nem utolsó sorban anya.
Kislánya rengeteg telefonbeszélgetését végighallgatja különféle témákról, és természetesen felteszi a maga kérdéseit, amelyek sokszor megdöbbentően elgondolkodtatóak. Egy ilyen alkalommal merült fel a könyv alapötlete: hogyan válaszoljuk meg a gyerekeink kérdéseit, amit olyakor mi magunk is nehezen értünk az életből?
A könyvben szó esik mindenről, ami számára fontos, értékes, ami mellett érdemes kiállni, így a gyerekkori internethasználatról és annak buktatóiról, a női lét nagy kérdéseiről, a kudarcok és a hírnév kezeléséről vagy épp gyermekkori emlékeiről. Olvashatunk mindarról, ami vele, körülötte és a nagyvilágban zajlik. Mindarról, amit anyaként, nőként, a hivatását alázattal és maximalizmussal végző emberként történik vele.
A könyvet olvasva a műsorvezetőtől megszokott könnyed, mégis komoly, önironikus hang elevenedik meg. Jakupcsek bensőségesen társalog, kérdez és válaszol – nem csak a stúdióban, a stúdió falain kívül is.

További információk

Szerző

Jakupcsek Gabriella

Kiadó

Jaffa Kiadó

Oldalszám

200

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2016-10-28

ISBN

9786155609718

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Megúszhatatlan”értékelése elsőként