-21%
-21%Még egy nő

Még egy nő

3 499 Ft 2 765 Ft

Készleten

Cikkszám: 140128
Kategória: Szerző: Kiadó: Athenaeum Kiadói Kft.
A kiadás időpontja: 2017-06-05
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Szerelem, szeretet, hűség. Féltékenység és csalárdság, ami krimibe hajló zaklatásban tetőzik. Belezuhanni egy érzelmi szakadékba – aztán kimászni belőle, ha tudunk… Lehet-e nyugvópont a nemek presztízsharcában?
Mitől válnak a könyvben sziporkázóan elevenné, egyedivé az ezerszer és ezerféleképpen megírt élethelyzetek, hétköznapi kapcsolattörténetek? Talán attól, hogy a tartós szerelmek, a házasságok rutinja és a futó kalandok pezsdítő elevensége, olykor csak apró csípésként fel-felviszkető hólyagocskái között ott rejlik benne mindaz, ami egy férfi és egy nő között megtörténhet, ha egymásba gabalyodnak. És ezt üdén ellenpontozzák a barátnők: néha erkölcsprédikációba hajló, óvó intelmeik, máskor helyeslő szurkolásuk végigkíséri a “hősnő” szerelmi bonyodalmait, miközben maguk is küzdenek saját démonaikkal.
Nagyon őszinte beszéd egy mélyen megélt női világról – gördülékeny, szelíd humorú, érzékeny, szomorkásan is vidám.
Nem lehet véletlen, hogy Pataki Éva az Athenaeum Kiadó legnépszerűbb, legolvasottabb szerzőinek egyike. Első könyvének átdolgozott, felújított kiadása igazi meglepetés az olvasóknak, mert semmit nem avult az idők folyamán, sőt…

További információk

Szerző

Pataki Éva

Kiadó

Athenaeum Kiadói Kft.

Oldalszám

304

Kiadás dátuma

2017-06-05

ISBN

9789632931425

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Még egy nő”értékelése elsőként