-26%
-26%Komilfó

Komilfó

2 800 Ft 2 072 Ft

Szokásos furcsaságok a társasági életből

Készleten

Cikkszám: 139226
Kategória: Kiadó: Fekete Sas Könyvkiadó Bt.
A kiadás időpontja: 2017-03-24
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Könyvünk címe, Komilfó, a “comme il faut” francia kifejezés honosításával teremtett szó, melynek jelentése: ahogy illik.

A boldog békeidők viselkedési szokásaiból – ma már sokszor úgy érezzük, viselkedési furcsaságaiból – szemezgettük ezt a kis gyűjteményt, csak csippentgetve a századforduló idején még a témában nagy számban elérhető kiadványokból. Célunk nem egy teljes “jómodorkönyv” vagy illemtankönyv közreadása, inkább csak ízelítő, mely lehetőséget nyújt egy időben egyre távolodó múlt hétköznapjainak elképzelésére.

Tiszteletre méltó az az aggályosság, ahogyan a megjelenés, a társalgás, a megszólítások tekintetében okítják és óvják az embereket, a névjegyadástól a felköszöntőkig ügyelve minden társadalmilag lényeges eseményre, eshetőségre.

A beszélgetésminták, a levelezésminták segítenek a kapcsolatteremtésben általában is, de főleg a nemek közti érintkezésben, a szerelemben. Mert mi is lehetne más itt is a legfőbb téma? Számos megmosolyogtató és számos megszívlelendő tanácsot olvashatunk, beleélhetjük magunkat régvolt és mégis oly ismerős helyzetekbe, szituációkba.

Kötetecskénket “A szerelem titkos nyelvén” fejezettel zárjuk, a borító hátoldalán pedig a legtitkosabbat, a lábnyelvet tárjuk éppen a legnagyobb nyilvánosság elé.

S hogy ez komilfó-e? Az eddigiek alapján döntse el a kedves olvasó.

További információk

Kiadó

Fekete Sas Könyvkiadó Bt.

Oldalszám

232

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-03-24

ISBN

9786155568329

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Komilfó”értékelése elsőként