-26%
-26%Ametiszt bagoly társaság

Ametiszt bagoly társaság

Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 472 Ft

Készleten

Cikkszám: 144405
Kategória: Szerző: Kiadó: Napkút Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2018-04-05
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A kötet harminchárom enigmatikus, groteszk, filozofikus rövidprózája ugyan nem egy előre megtervezett sorozat részei, az egyes darabok azonban valamiféle gondolatritmust követve mégis izgalmas puzzle elemeiként kapcsolódnak egymáshoz, miközben hidegrázós nevetésre késztetik az olvasót. A történetek a földből erednek és az égbe térnek, néha fordítva: az égből jutnak le a földre, és gyökeret eresztenek, kivirágoznak. Csodák sarjadnak fáradhatatlan rügyekként újra és újra.

E történetek logikája szerint a varázslat szükségszerű és magától értetődő. A nyelv szuggesztív erejével a képzelet meghökkentően hiteles meséket alkot, ahol a csoda hozzáférhetővé szelídül, s az olvasó a legtermészetesebb módon ingázhat valóság és álom, rendkívüliség és hétköznapiság között.

Az összes történet szereplője talán egy és ugyanaz, csak más-más arcát mutatja, akár a föld az egymást követő évszakok során. Sapita Peron, Caballito, B. Ferenc, Lin és Wei, Anna Nyikolajevna Bobukin, Káleb, Annunciáta nővér és a többiek mind-mind sorstársak, s végül az olvasó is elmondhatja a szerzővel együtt: “csak tudtam, ahogy álmunkban tudunk dolgokat.

További információk

Szerző

Boda Edit

Kiadó

Napkút Kiadó Kft.

Oldalszám

64

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-04-05

ISBN

9789632637679

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Ametiszt bagoly társaság”értékelése elsőként