-26%
-26%A gondolkodás magasiskolája

A gondolkodás magasiskolája

Bolti ár: 3 480 Ft
Internetes ár: 2 576 Ft

Készleten

Cikkszám: 102748
Kategória: Szerző: Kiadó: Lexecon Kft
A kiadás időpontja: 2010-09-14
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

John Naisbitt gondolatébresztő – Megatrendek és a Megatrendek 2000 című – művei bizonyságot adtak arról, hogy a szerző gyorsan változó világunk egyik legnagyobb látókörű és legpontosabb megfigyelője. A gondolkodás magasiskolája még ezen is túlmutat: beavat az előrejelzés titkába. John Naisbitt átadja olvasóinak a kulcsot a jövő birodalmához, feltárja azokat a módszereket, amelyek segítségével képesek leszünk megérteni napjaink világát és felismerni a holnapban rejlő lehetőségeket. Bemutatja leghatékonyabb eszközeit, a 11 vezérelvet, majd ezeket alkalmazva fényt derít azokra a jelenségekre, amelyek a legnagyobb szerepet fogják játszani a XXI. század soron következő évtizedeiben.
A Galileiről, Einsteinről, valamint napjaink üzleti, tudományos és sportéletének sztárjairól és csodabogarairól szóló történetekkel tarkított könyv felnyitja a szemünket. Segítségével képesek leszünk átlátni az újságok szalagcímein s a politikusok szólamain, és személyes véleményt alakíthatunk ki arról, hogyan alakul a jövő.

John Naisbitt műve “elképesztően hasznos… minden irányba elmerészkedik, és az olvasót is kalandozásra sarkallja.”
Wall Street Journal

A Megatrendek, JOHN NAISBITT elsőként, 1982-ben kiadott könyve több mint két éven át vezette a New York Times népszerűségi listáját, és több mint 9 millió példányban kelt el. A szerző széles körű tapasztalatokkal rendelkezik: tevékenykedett a vállalati élet vezető pozícióiban, Kennedy és Johnson elnök kinevezésében, valamint vállalkozóként egyaránt. A Harvard Egyetem vendégelőadója, a Moszkvai Állami Egyetem vendégprofesszora volt, jelenleg pedig a kínai Nancsingi Egyetem tanári karának tagja. Naisbitt a malajziai Stratégiai és Nemzetközi Tanulmányok Intézetének kiemelt nemzetközi munkatársa. Három földrészen élt, és az egyik legkeresettebb előadóként járja a világot. 15 díszdoktori cím birtokosa a humán, a műszaki és a természettudományok terén.

További információk

Szerző

John Naisbitt

Kiadó

Lexecon Kft

Oldalszám

270

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2010-09-14

ISBN

9789630633352

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A gondolkodás magasiskolája”értékelése elsőként