-23%
-23%Védett férfiak

Védett férfiak

3 290 Ft 2 534 Ft

Készleten

Cikkszám: 120776
Kategória: Szerző: Kiadó: Európa Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2013-11-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Fagyos éjszaka. Dermedt csöndbe burkolódzik a szögesdróttal körülkerített, nagy kiterjedésű birtok. Egyetlen bejáratánál őrtorony magasodik, ahol egy tengelye körül forgó gépfegyver mellől egy milicista lány fürkészi a kihalt tájat, amelyet kísértetiesen pásztáz egyre-egyre a fényszóró sugara.
Hol vagyunk? Koncentrációs táborban? Vagy csupán egy védett körzetben, ahol tudós férfiak a halálos kimenetelű agyvelőgyulladás ellenszerét kutatják? A regény valamikor a nyolcvanas években játszódik az Egyesült Államokban. A swifti képtelen helyzet a következő: ismeretlen vírusú agyvelőgyulladás pusztít, és a járvány halálos minden nemzőképes férfira. A nők az élet minden területén átveszik a hatalmat, a köztársasági elnök pedig egy férfigyűlölő nő lesz, aki a látszat kedvéért beleegyezik, hogy egy nagy gyógyszergyár védett területet létesítsen a betegség ellenszerét kutató tudós férfiaknak. A kutatócsoport vezetője Martinelli doktor, aki, miközben társaival az emberi faj fennmaradásáért küzd, a nők között is szövetségesekre talál, és megindul a tragikomikus, fordulatos, szövevényes küzdelem…

A Magyarországon igen népszerű francia írónak a Mesterségem a halál, a Francia história és a Majomábécé mellett az egyik legnépszerűbb műve.

További információk

Szerző

Robert Merle

Kiadó

Európa Könyvkiadó Kft

Oldalszám

491

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2013-11-13

ISBN

9789630796842

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Védett férfiak”értékelése elsőként