-21%
-21%Tisztogatás

Tisztogatás

Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 599 Ft

Amerika Lángokban 1.

Készleten

Cikkszám: 142542
Kategória: Szerző: Kiadó: Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2017-11-08
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Észak-Karolinában, a 89-es agrárkörzetben minden a termelésről szól, és a rendről. A vasszigorral kormányzott vidéken a Tengely hármas koalíciója az úr, az amerikai katonákkal karöltve orosz és kínai “békefenntartók” járőröznek mindenfelé. Ellenállókat keresnek, akiket azután távoli börtönökbe hurcolnak – börtönökbe, ahonnan nincs visszatérés.
Walter is így vesztette el a bátyját, ezért megfogadta, ő sosem fog kilógni a sorból. Lesunyja a fejét, végzi a dolgát és tartja a száját. Ekképpen nincs mitől tartania. Egészen addig, amíg jó pénzért el nem fogad egy ártalmatlannak tűnő megbízást az ellenállóktól.
Mire észbe kap, a feleségét elhurcolták a katonák, ő pedig egy kis csapat fegyveressel menekül egyik búvóhelyről a másikra, nyomában a Tengely jóformán legyőzhetetlen elitharcosaival. Rövid úton két dologra kell rádöbbennie: az első, hogy senkiben sem bízhat meg, mert még saját társai is árulóivá válhatnak; és a második, hogy normális életét legközelebb csak akkor kaphatja vissza, ha sikerül megdönteni a jelenlegi elnyomó hatalmat.

D. J. Molles már a második írásával díjat nyert. Könyveit először szerzői kiadásban jelentette meg, és hobbiként gondolt rájuk – míg egymás után föl nem kerültek a New York Times sikerlistájára. Ez a pörgős akcióthriller nagyon is hihető látomás Amerika közeljövőjéről, és egyben egy izgalmas sorozat első kötete.

További információk

Szerző

D.J. Molles

Kiadó

Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft

Oldalszám

312

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-11-08

ISBN

9786155628382

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Tisztogatás”értékelése elsőként