-26%
-26%Tánc, tánc, tánc

Tánc, tánc, tánc

Bolti ár: 4 290 Ft
Internetes ár: 3 174 Ft

Készleten

Cikkszám: 141049
Kategória: Szerző: Kiadó: Geopen Könyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-08-17
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az egész világra kiterjedő, rejtélyes call girl szolgálat alkalmazottainak halála borzolja a rendőrség nyomozóinak idegeit. Felbukkan egy fiatal újságíró, aki korábban személyes viszonyt ápolt az áldozatokkal. Az egzisztenciális hullámvölgyben tengődő férfit elhagyja a felesége, s még a macskája is távozik az élők sorából, így ő egy neves író és egy közismert fotóművésznő lánygyermekével, amolyan pesztraként, Hawaiira utazik, hogy rendezze és rendszerezze gondolatait az 1980-as évek kapitalista piacgazdasága által privátmagányba taszított emberiségről. A fiatalember képzeletvilágának múltjában lakozó Birkaember közben tanácsokkal látja el a rock- és popzene, általában a populáris kultúra bűvöletében élő újságírót: A boldogság jobbára elérhetetlen, alkalmazkodni kell a világhoz… ügyesen kell táncolni, mindig csak táncolni!
A sikeres volt iskolatárs, aki filmszínészként rajongókkal körülvéve éli a sztárok életét, eközben a szófukar, életunt fiatalember szabad, korlátoktól mentes sorsát irigyli, s szívesen elcserélné vele a sajátját.
A régi Delfin Szálló helyére épült új, modern hotel labirintusában, akár az életben, könnyű eltévedni, a múlt árnyaival szembetalálkozni, miközben a kiutat az éledő szerelem jelentheti.
Gyilkosságok, magány, siker, a lét elviselhetetlensége, szerelem, barátság – az egyes életutak talán nem véletlenül kereszteződnek. A könyv lapjain minden megtörténhet.

Murakami regényében mindazok az erények és jellegzetes alakok megjelennek, amelyek korábbi írásaiban világszerte kivívták az olvasók tetszését, és a kritika elismerő figyelmét. Az egzisztencialista indíttatású, az emberi lét sorskérdéseivel számot vető elbeszélő és szerző ezúttal sem okoz csalódást.

További információk

Szerző

Murakami Haruki

Kiadó

Geopen Könyvkiadó Kft.

Oldalszám

595

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-08-17

ISBN

9786155724138

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Tánc, tánc, tánc”értékelése elsőként