-26%
-26%Szerelem terror idején

Szerelem terror idején

Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 590 Ft

Készleten

Cikkszám: 144736
Kategória: Szerző: Kiadó: Magánkiadás
A kiadás időpontja: 2018-04-29
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A regény története, valóságelemekből összegyúrt fikció, izgalmas, sok fordulatában meglepő, sőt olykor zavarba ejtő. Nemcsak jelenkorunk égető kérdéseit feszegeti nyíltan, bátran és őszintén, de a hétköznapokon  túli világba is beléphet az olvasó. Paranormális képességek, titkos kísérletek, terrorizmus, modernkori vallásháború… egy ilyen történelmi színpadon mi történik az emberi lélekkel? Hogyan lehetséges egy békés és emberséges 21. századot teremtenünk?
A magyar származású Iránban született főhősnő a nemzetközi titkosszolgálatok szövevényében igyekszik leleplezni világunk drámáinak színfalak mögötti valódi tragédiáját, és kemény vitákat provokáló véleményével komoly gondolkodásra, netán meggyőződéseink újraértékelésére késztet a  válaszunkhoz.
A szerző e kötetével visszatér a nagysikerű Aranyasszony-trilógia stílusához,  a mesének tűnő, ám mégis létező  történelem és legendák világához, melyeknek sokkal szorosabb a kapcsolódása a sorsunkhoz és a mindennapjainkhoz, mint hinnénk. Ehhez persze át kell látnunk azon a bizonyos fátyolon…  ami ha nem is egyszerű, de egyáltalán nem lehetetlen!

További információk

Szerző

Golenya Ágnes Éva

Kiadó

Magánkiadás

Oldalszám

258

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-04-29

ISBN

9786158061179

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Szerelem terror idején”értékelése elsőként