-21%
-21%Siena lánya

Siena lánya

3 290 Ft 2 599 Ft

Készleten

Cikkszám: 139923
Kategória: Szerző: Kiadó: IPC
A kiadás időpontja: 2017-05-15
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A TIZENKILENCEDIK SZÜLETÉSNAPJÁRA NYAKLÁNCOT ÉS FÉRJET KAPOTT AJÁNDÉKBA…”

A páratlan szépségű toszkán városban, Sienában, a lóverseny, a PALIO fontos része a kultúrának. Egy gyönyörú fiatal nő, Pia Tolomei jegyese is indul ezen a versenyen, és a menyasszony azért imádkozik, hogy a férfi veszítsen. Pia apja érdekházasságba kényszeríti lányát, hogy politikai szövetségeseinek eleget tegyen, akik a város irányítását akarják bármi áron megszerezni. Azonban a makacs és kivételes szépségű Pia beleszeret egy másik lovasba, Riccardo Bruniba.

A PALIO nem egyszerűen csak egy verseny a városok vezető kerületei között, hanem inkább halálos rivalizálás a szépség, a pompa és a maszkok mögött. A várost vezető Violante Beatrice de’ Medici hercegnő és Pia Tolomei a PALIO után önkéntelenül szövetségesekké válnak, s a sorsuk örökre összefonódik.

A történetben keveredik a romantika és a politikai intrika, s betekintést nyerhetünk a Mediciek furcsa világába. Szemtanúi lehetünk annak, hogy néhány erős akaratú, jó szándékú ember hogyan tudja megváltoztatni a tragikus következményekkel járó eseményeket.

További információk

Szerző

Marina Fiorato

Kiadó

IPC

Oldalszám

317

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-05-15

ISBN

9789636356156

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Siena lánya”értékelése elsőként