-26%
-26%RAB – Testbe zárt lélek

RAB – Testbe zárt lélek

2 990 Ft 2 212 Ft

Készleten

Cikkszám: 140613
Kategória: Szerző: Kiadó: Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.
A kiadás időpontja: 2017-06-15
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

SORSFORDÍTÓ UTAZÁS
A SZEMÉLYES SZABADSÁG BIRODALMÁBA
A szerző végigkalauzol bennünket elménk
világmindenségében arra a helyre,
ahol fellelhetjük egészséges énünket,
akinek hangját a jelek szerint csakis
akkor hallhatjuk meg,
amikor mi magunk elcsendesülünk.

A regényben azokról a félelmekről, vélt problémákról és leggyakoribb önpusztító tényezőkről és gondolatokról olvashatunk, melyek meggátolnak minket abban, hogy megleljük szabadságunkat és boldogságunkat. A történet főhőse kómában fekszik egy kórházban, ám hall, lát és érzékel mindent maga körül – családjának tagjait, jó és rossz embereket, segítő és ártó szándékokat. Fizikai tehetetlensége látszólag nem enged neki válaszutat. Szellemi vezetője segítségével végiggondolja, újraéli életének jelentős eseményeit, kapcsolatait a szüleivel, testvéreivel és barátnőjével, a kábítószerekhez való viszonyát, a saját hozzáállását, és meglepve tapasztalja, hogy aki “börtönbe zárta” őt, az végül is saját maga volt.
Milyen küzdelmek árán, milyen pozitív gondolatokkal és hozzáállással lehet kiszabadulni ebből a magunknak állított börtönből? Melyek az életünk valódi értékei? Mi az, amit el kell engedni, és miért kell kiállni? Ezekre a kérdésekre keresi a választ ez az irodalmi szépséget árasztó, ám a humort sem nélkülöző mű.

A szerző Gestalt-terapeuta és motivációs előadó, aki több mint 30 könyvet írt már az önismereti fejlődésről. A Rab című könyve Mexikó egyik legnagyobb bestsellere. Anand Dilvar fáradhatatlan kereső és szenvedélyes utazó, aki ezt a nevet – mely annyit tesz, “Szívbéli boldogság” – 2003-ban kapta, amikor Osho indiai meditációs központjába utazott tanulni. (Születési neve: Francisco Ángel.)

A könyv a regény magyar és angol változatát is tartalmazza.

További információk

Szerző

Anand Dilvar

Kiadó

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Oldalszám

221

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-06-15

ISBN

9789635296439

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“RAB – Testbe zárt lélek”értékelése elsőként