-26%
-26%Pataki Emma naplója

Pataki Emma naplója

Bolti ár: 3 749 Ft
Internetes ár: 2 774 Ft

Készleten

Cikkszám: 142951
Kategória: Szerző: Kiadó: Álomgyár Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-11-30
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Tényleg azt hitted, hogy kamasznak lenni könnyű?

Bár a tizenöt éves Pataki Emma élete igen távol áll a tökéletestől, hiszen anya nélkül kell felnőnie alkoholista apukája és nagymamája szigorú kontrollja alatt, ő mégis megpróbálja élni a tinik szokásos mindennapjait. Bulizik a barátaival, mindent megbeszél bölcs barátnőjével és még szerelmes is az elbűvölő mosolyú osztálytársába. Az eszes kaposvári lány ügyesen lavíroz az ellentmondást nem tűrő apa elvárásai és a barátok napról napra féktelenebbé váló kicsapongásai között. Az élet azonban nem tűri sokáig ezt a törékeny egyensúlyt, szemberohan Emmával, hogy minél hamarabb gördíthessen elé megoldhatatlannak tűnő nehézségeket. A méretes akadályok között botladozó lány mindinkább kétségbeesik, és kérdéses, hogy sikerülhet-e átverekednie magát az őt elgáncsolni látszó problémákon.

Vajon meg tud birkózni Emma az emberfeletti erőt kívánó kihívásokkal? Képes helytállni és felnőttként viselkedni olyan helyzetekben, amik még sok valódi felnőttnek is feladnák a leckét? És vajon rájön, hogy milyen súlyos titkot rejteget előle a családja?

Gombos Tünde a Margó-díjra jelölt Szerelemtánc után megint egy embert próbáló helyzetbe került fiatal történetét meséli el a tőle már megszokott stílusban, hol humorosan, hol szívhez szólóan.

További információk

Szerző

Gombos Tünde

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

336

Kiadás dátuma

2017-11-30

ISBN

9786155763212

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Pataki Emma naplója”értékelése elsőként