-21%
-21%Örök ártatlanság

Örök ártatlanság

3 490 Ft 2 757 Ft

Készleten

Cikkszám: 142559
Kategória: Szerző: Kiadó: Geopen Könyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-11-08
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Brunetti felügyelő vonakodva vész részt arisztokrata anyósa jótékonysági vacsoráján. Ahogy lenni szokott, a comissariót még ilyen alkalmakkor is utoléri valamilyen megoldandó ügy. Ezúttal egy idős hölgy kéri meg, hogy bogozza ki a bűntényt, amelynek unokája vált áldozatává 15 éve. Az akkor még kislány egy éjjel beleesett Velence egyik lagúnájába, ahonnan egy részeg csavargó húzta ki. A megmentő a csobbanásra eszmélt fel mámorából, és mintha egy férfit látott volna, aki a vízbe dobta a gyereket – másnap persze már nem emlékezett semmire. A kislány viszont maradandó mentális károsodást szenvedett, azóta örök gyermeki ártatlanságban tölti életét, tanulásra képtelenül.
Az eltelt idő miatt a felügyelő reménytelennek látja az ügyet, de nem ő lenne Brunetti, ha lemondana a titok megfejtéséről…
Donna Leon jubileumi, 25. Brunetti-történetének különlegessége a témaválasztás. Mert eláraszthatja a tenger Velencét, amíg a sármos felügyelő jelen van, addig az Adria királynője fölött nem győzedelmeskedhet a bűn, a cinizmus és a korrupció világa.

További információk

Szerző

Donna Leon

Kiadó

Geopen Könyvkiadó Kft.

Oldalszám

288

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-11-08

ISBN

9786155724282

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Örök ártatlanság”értékelése elsőként