-21%
-21%Nyolcsziget császára

Nyolcsziget császára

3 499 Ft 2 765 Ft

Sikanoko meséje

Készleten

Cikkszám: 138998
Kategória: Szerző: Kiadó: IPC
A kiadás időpontja: 2017-03-07
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A ​világsikerű, 4 millió példányban elkelt, 40 nyelven megjelent, AZ OTORIAK TÖRTÉNETE című sorozat szerzőjének új tetralógiája!

Erdősötét a titkok és a varázslat birodalma, természetfölötti lények lakhelye. Amikor a hadúrral szárnyas tenguk végeznek, fivére el akarja veszejteni gyermekét, a családi birtok örökösét. Egy szarvas azonban megmenti a fiút: lelke, ösztönei és ereje beléköltözik – immár Sikanoko ő, a Szarvasgyermek, akit az erdei varázsló vesz pártfogásába. Egy mágikus maszkot kap tőle, melynek segítségével láthatja azt is, ami más szeme elől rejtve marad: a szellemvilágot.
A fiú előbb hegyi haramiák közé vetődik, majd a hercegapát foglyaként, később kegyeltjeként kénytelen részt venni a császári trónért folytatott klánháborúban és egyben véres testvérviszályban. A bölcs, vén mágus, Sessin neki ajándékozza erejét – azt az erőt, amelynek birtokában talán képes lesz arra, hogy visszaszerezze örökségét, a családja birtokát, és a bátor Akihimével együtt megmentsék a Lótusztrón jogos örökösét, a kis Josimorit.

Intrikák, hatalmi harcok és testvérháború, menekülés és véres csaták története bontakozik ki a középkori Japánra emlékeztető világban, a távol-keleti mitológia elemeivel és mágiával átitatott, fantasyszálakkal átszőtt, akciódús, mégis magával ragadóan költői nyelvezetű mesében.

További információk

Szerző

Lian Hearn

Kiadó

IPC

Oldalszám

288

Kiadás dátuma

2017-03-07

ISBN

9789636355975

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Nyolcsziget császára”értékelése elsőként