-21%
-21%Misu háborúja

Misu háborúja

3 499 Ft 2 765 Ft

Készleten

Cikkszám: 141358
Kategória: Szerző: Kiadó: Athenaeum Kiadói Kft.
A kiadás időpontja: 2017-09-12
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Misunak már a születése sem volt egyszerű. Talán nem is szerették igazán. Ő pedig rúgott, csípett, harapott már a méhen belül is. Ki ez a különös kisgyerek? Miért nem tudja őt igazán elfogadni az édesanyja, és miért mézesmázos vele az apja? Vajon mit keres a család közelében Ábrahám, az édesapa barátja?

Hat évvel később, a délszláv háború idején Misu, a halálos beteg kisfiú a Drina völgyébe utazik. Steril szobára lenne szüksége a túléléshez, édesanyja mégis ápolónői feladatokat vállal egy táborban. Misu végignézi, ahogy útban a tábor felé, az ellenőrző pontoknál folyamatosan megalázzák a félholdat viselő nőket. Az édesanyának és Misunak sokszor víz sem jut. A túlélésért küzdenek. Vajon miért kellett a völgybe jönniük? Mi lehet az utazás valódi célja? Mi az, amiért a megaláztatásokat is büszkén el kell viselniük?

Pachmann Péter meglepő fordulatokban gazdag regénye egy furcsa világba vezet bennünket. Itt mások a szabályok, mindenki különösen viselkedik. Vagy minden furcsa döntés egy jól felépített stratégia része?

További információk

Szerző

Pachmann Péter

Kiadó

Athenaeum Kiadói Kft.

Oldalszám

280

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-09-12

ISBN

9789632936987

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Misu háborúja”értékelése elsőként