-26%
-26%Megszállottak – A Tesla-hadművelet

Megszállottak – A Tesla-hadművelet

Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 2 664 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 130938
Kategória: Szerző: Kiadó: Noran Libro
A kiadás időpontja: 2015-09-21
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A szerző lebilincselően izgalmas és szórakoztató, a valóság és képzelet határán táncoló regényében amely nem sokkal valószerűtlenebb Nikola Tesla életének igaz történeténél arra vállalkozott, hogy egységes keretbe foglalja a zseni különleges epizódokban bővelkedő életútját, és elmesélje, mi történt volna, ha a feltaláló nem hal meg 1943 januárjában New Yorkban
Az FBI és a 3327-es szoba, Löw rabbi és a Gólem, Edison és egy kivégzett elefánt, a távirányítós kishajó és a villamosszék, a Teleki tér és a Haris-bazár, Otto Skorzeny és Mickey Mouse, egy Stradivari és egy Szent György-kódex, a hibernálás és a teleportálás e könyv segítségével mind-mind a helyükre kerülnek, ahogy életre kelnek a zseni hosszú életének híres szereplői is: Sarah Bernhardt, Mark Twain, Puskás Tivadar, J. P. Morgan, Goethe és még sokan mások, sőt megtudjuk azt is, ki volt Tesla egyetlen szerelme.
Olvasás közben Tesla csodálatos elméjében tehetünk képzeletbeli utazást, ahol háromdimenziós, működő makettek versenyeznek villámcsapásszerű emlékképekkel, és szentek viaskodnak démonokkal.
Hihetetlen?
Az.
De vajon mi nem hihetetlen Teslával kapcsolatban?

További információk

Szerző

Alexander G. thomas

Kiadó

Noran Libro

Oldalszám

395

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2015-09-21

ISBN

9786155513343

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Megszállottak – A Tesla-hadművelet”értékelése elsőként