Kosár “Mire a fák megnőnek (puhatáblás)” hozzá lett adva a kosaradhoz.
-26%
-26%Köszem – A szultána 2.

Köszem – A szultána 2.

Bolti ár: 4 490 Ft
Internetes ár: 3 322 Ft

Készleten

Cikkszám: 139204
Kategória: Szerző: Kiadó: Trivium Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-03-23
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Szafije anyaszultána halála után könyörtelen küzdelem vár Köszemre a háremben, hiszen Isztambul igazi viperafészek. Már nem fél attól, hogy csak egy lesz a sok ágyas közül. Született lázadóként felkészül a harcra. Esküt tesz, hogy királynőként fog uralkodni a birodalom felett abban a palotában, ahol testvér vére tapad a testvér kezéhez.
Mahpejker Köszem szultána néven mindenkinél erősebb lesz. Erős kézzel vezeti a vezíreket és agákat, a politikusokat és a hadvezéreket. Csakhogy miért éppen őt szolgálná hűségesen a birodalom, mely érdekében feláldozta a fiatalságát, a gyermekeit, a lelkiismeretét és a reményeit?
Mégiscsak ő lett a világot uraló Mahpejker Köszem szultána. Nagyszerűen megállta a helyét még a fiai uralkodása idején is! A szultánok helyett ő írta a történelmet. Nem véletlenül tartják Hürrem és Szafije méltó utódjának, az egyik legnagyobb női uralkodónak. Egyszerre csatázott a nyugati és a keleti nagyhatalmakkal. A “három őrült szultán” korszakában renddel és nyugalommal ajándékozta meg a birodalom népét. Számtalan alkalommal dacolt a halállal.
Az izgalmas regény lapjain ismét találkozhatunk a televízióból jól ismert sorozat hőseivel, az isztambuli udvar lenyűgöző alakjaival.
Demet Altinyeleklioglu, a Hürrem, Szulejmán ágyasa; Hürrem, Szulejmán asszonya; Ibrahim és Hatidzse 1-2. című könyvek írónője ismét egy nagyszerű, magával ragadó regénnyel lepi meg a magyar olvasókat.

További információk

Szerző

Demet Altinyeleklioglu

Kiadó

Trivium Kiadó Kft.

Oldalszám

344

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-03-23

ISBN

9786155334924

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Köszem – A szultána 2.”értékelése elsőként