-21%
-21%Kis magyar szépségipar

Kis magyar szépségipar

3 499 Ft 2 765 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 139529
Kategória: Szerző: Kiadó: Studium Plusz Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2017-04-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az idegenforgalom, a műkereskedelem és egy sokat megélt transzvesztita életének bemutatása után László Erika bevezet bennünket a női öregedés titkaiba, a munkájukért felelősséget nem vállaló plasztikai sebészek, a hamis szakvéleményt író igazságügyi szakértők, az alkalmatlan ügyvédek és a pereket a végtelenségig húzó bíróságok szövevényes világába. Különleges utazásokon is részt vehetünk: betekinthetünk a Beverly Hills-i orvoslás kulisszái mögé, és körülnézhetünk Norvégia legészakibb pontján.
A történet főhőse az ötvenes évei elején járó Bella. Hiúságból plasztikai beavatkozásra szánja el magát. Műtét súlyos szövődménnyel jár, eltorzítja az arcát, ráadásul megvakulással fenyegeti. A saját magát istennek tartó sebész nemcsak hogy nem ismeri el szakmai hibáját, hanem az előzőleg busás összeggel lehúzott, elcsúfított páciensét jóvátétel nélkül kidobja a praxisából.
Bella hiába fordul segítségért az állami egészségügyhöz, a szakmai kamarákhoz és fórumokhoz – nincs törvény, és a szándék is hiányzik a magánszektorban működő, etikátlan kontárok megregulázására. Mivel helyzetére a várhatóan nyolc-tíz évig elhúzódó, költséges műhibaper sem jelent megoldást, döntő lépésre szánja el magát.
Ádáz, sőt véres, büntetőjogi következménnyel is járó háború veszi kezdetét, amelyben orvos és páciense is átlépi a társadalom által kijelölt határokat, és bedöntik az addig többé-kevésbé jól felépített, konvencionális életüket.

További információk

Szerző

László Erika

Kiadó

Studium Plusz Könyvkiadó

Oldalszám

544

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-04-13

ISBN

9786155611810

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Kis magyar szépségipar”értékelése elsőként