-21%
-21%Kemény dió

Kemény dió

Bolti ár: 3 791 Ft
Internetes ár: 2 995 Ft

Készleten

Cikkszám: 144578
Kategória: Szerző: Kiadó: Gabo Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2018-04-16
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Alison Pearson első regénye, a Csak tudnám, hogy csinálja felkerült a New York Times bestsellerlistájára, és több, mint négymillió példányban fogyott el szerte a világon. Ahogyan Oprah Winfrey mondta, Kate Reddy története “a dolgozó anyák himnusza”.

Hét év elteltével Kate Reddynek szembe kell néznie az ötvenedik születésnapjával. A gyerekei elviselhetetlen kamaszokká cseperedtek, a férje szülei és az édesanyja egészségügyi problémákkal küzdenek, a férje pedig életközepi válsággal, így Kate kénytelen visszatérni a karrierjéhez, melyet évekkel azelőtt feladott. Ismét abban a helyzetben találja magát, hogy kétségbeesve igyekszik minden labdát a levegőben tartani egy zsonglőrmutatványban.
Vajon sikerül Kate-nek visszaszereznie az őt megillető helyet a befektetési alapnál, amelyet annak idején ő indított el, vagy megfullad egy alakformáló alsóneműben? Feléleszt egy régi lángot, vagy porig ég a háza, amikor randalírozó tömeg bukkan fel a lánya karácsonyi (a szülők számára mindenképpen) meglepetés buliján? A végére minden kiderül. Kate számára nem lehet ez olyan kemény dió.

További információk

Szerző

Allison Pearson

Kiadó

Gabo Könyvkiadó

Oldalszám

504

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-04-16

ISBN

9789634066323

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Kemény dió”értékelése elsőként