-26%
-26%Kelepce

Kelepce

2 490 Ft 1 843 Ft

Készleten

Cikkszám: 139897
Kategória: Szerző: Kiadó: Home and Soul
A kiadás időpontja: 2017-05-12
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

1990 nyarán négy fiatal, két lány és két fiú összejön egy kolozsvári lakásban. Nevezhetjük búcsúestnek, bár valójában kolozsvári életük fölött ülnek halotti tort, másnap ugyanis a terv szerint elindulnak Magyarországra, hogy új életet kezdjenek. Csakhogy közbeszól a sors, és szinte semmi sem úgy alakul, ahogyan szerették volna. A jóképű, alvilági kapcsolatokkal rendelkező Krisztián váratlanul bejelenti, hogy üzleti ügyei miatt mégis inkább Kolozsvárott marad, a megbízható, de kissé szürke Jancsit pedig hazafelé menet megtámadják, és úgy megverik, hogy kórházba kerül. Klára és Erzsi egyedül vágnak neki az útnak, hogy szerencsét próbáljanak Budapesten.

Így kezdődik ez a lebilincselő regény, amelynek középpontjában a négy szereplő és az őket összefűző, néha ellentmondásos, néha viharos, és mindig bonyolult, mindig egymásba fonódó kapcsolatok állnak. Mindezek mögött pedig a karriervágy, a szenvedélyes szerelem, az irigység, felemelkedés és bukás, alvilági üzelmek, maffiakapcsolatok, politikai ambíciók…

Sándor Beáta regényei az emberi lélek titkaiba és legsötétebb bugyraiba engednek bepillantást, mindenütt a mozgatórugókat keresi. Fordulatos, elgondolkodtató, letehetetlen történetek, magukba szippantják az Olvasót.

További információk

Szerző

Sándor Beáta

Kiadó

Home and Soul

Oldalszám

272

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-05-12

ISBN

9789631280616

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Kelepce”értékelése elsőként