-26%
-26%Karácsonyi áldás

Karácsonyi áldás

2 990 Ft 2 212 Ft

Készleten

Cikkszám: 142891
Kategória: Szerző: Kiadó: Lazi Könyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-11-21
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Donna VanLiere rengeteg olvasó szívét meghódította gyönyörű karácsonyi regényével, A karácsonyi cipővel, amelyben Nathan még kisfiú volt, akitől a rák elragadta édesanyját. Amikor egy idegen kifizette helyette az édesanyjának ajándékba szánt cipőt, nem csak ő, de Robert is a szív mélyére ható leckét kapott a szeretet és a nagylelkűség nagyságáról.
A történet most folytatódik…
Nathan immár harmadéves orvostanhallgatóként rádöbben, hogy nagyon sok mindent meg kell még tanulnia a hitről, az áldásról és az áldozatról. Meghan Sullivan tanítja meg neki mindezeket – a fiatal nő, aki ugyan lyukkal a szívében született, ez mégsem tarthatja vissza attól, hogy az egyik leggyorsabb futó váljon belőle. Ugyancsak erre tanítja Charlie is, a kisfiú, aki megmutatja Nathannek hogyan kell valódi bátorsággal élni az életet. Ők együtt segítik majd át Nathant élete újabb nehéz szakaszán.
A Karácsonyi áldás lenyűgöző történet arról, hogy a remény a legsötétebb helyeken is tovább élhet, és hogy az őszinte szeretet minden ajándékok legnagyobbika.

További információk

Szerző

Donna Vanliere

Kiadó

Lazi Könyvkiadó Kft.

Oldalszám

224

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-11-21

ISBN

9789632673547

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Karácsonyi áldás”értékelése elsőként