-21%
-21%Jó emberek

Jó emberek

3 699 Ft 2 922 Ft

Készleten

Cikkszám: 140106
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-05-30
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A XVIII. század végén a Spanyol Királyi Akadémia két tagját, don Hermógenes Molina könyvtárost és don Pedro Zárate admirálist bízzák meg a feladattal, hogy dacolva minden veszéllyel szerezzék be a Spanyolhonban tiltólistán lévő Enciklopédia 28 kötetét. A francia forradalom előestéjén a két felkészületlen utazó a szabadelvűség és a politikai forrongások Párizsába érkezik, miközben ellenséges erők azon munkálkodnak, hogy a tudás és értelem könyve soha ne érkezzen meg Madridba.
Politikai cselszövés, vallási fanatizmus, útonállók és hamis barátok, bosszúvágy és megszegett eskük, és két jó ember, akik maguk sem sejtik, hogy kalandorokból a fény korszakának hírnökeivé válnak az út végére.

Arturo Pérez-Reverte, a tévésorozatban is népszerű Dél Királynője és számos egyéb nemzetközi sikerkönyv szerzője ezúttal is valós személyeket és eseményeket felvonultató, rendkívüli alapossággal megírt történelmi kalandregényt ad olvasói kezébe. A Jó emberek a könyvek erejével kívánták megváltoztatni a világot abban a korban, amikor az új jövőkép egyre inkább háttérbe szorította az idejétmúlt eszméket, és a szabadságvágy trónokat és a fennálló rendet ingatta meg.

További információk

Szerző

Arturo Pérez-Reverte

Kiadó

Libri Kiadó

Oldalszám

544

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-05-30

ISBN

9789633107294

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Jó emberek”értékelése elsőként