-26%
-26%Ivan Iszajenko láthatatlan élete

Ivan Iszajenko láthatatlan élete

3 290 Ft 2 435 Ft

Készleten

Cikkszám: 139640
Kategória: Szerző: Kiadó: Európa Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2017-04-21
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Ivan Iszajenko tizenhét éves, és tisztában van azzal, hogy egész hátralevő életét azon a kórházi osztályon fogja tölteni, ahol születése óta fekszik. Ennek a belarusz gyermekkórháznak minden ápoltja ugyanolyan súlyos beteg, mint Ivan: a legtöbben a csernobili katasztrófa kései áldozatai.

Ivan ebben a szörnyű környezetben – egyfajta túlélési stratégiaként -, amennyire csak lehet, leválasztja magát a valós eseményekről, és fantáziajátékokba menekül. Egészen addig, amíg fel nem bukkan egy különleges, szép lány, Polina. Az ő jelenléte teljesen kizökkenti Ivant a korábbi rutinjából.

A fiút felkavarja Polina viselkedése, aztán hamarosan vonzalom ébred benne. A Polinához fűződő romantikus kapcsolat révén minden álma valóra válik; Ivan eközben feladja minden távolságtartását, és már csak egyvalamit akar: hogy Polina életben maradjon.

Csodálatos debütálás (Kirkus)

Scott Stambach fizikát és csillagászatot tanít egy San Diegó-i főiskolán. Ez az első regénye, amelynek fordítása Lengyelországban, Hollandiában, Törökországban, Dániában és Olaszországban is napvilágot látott.

További információk

Szerző

Scott Stambach

Kiadó

Európa Könyvkiadó Kft

Oldalszám

345

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-04-21

ISBN

9789634056966

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Ivan Iszajenko láthatatlan élete”értékelése elsőként