-26%
-26%Ismételt év

Ismételt év

Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 212 Ft

The Repeat Year

Készleten

Cikkszám: 141766
Kategória: Szerző: Kiadó: Lazi Könyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-10-04
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Mindenki életében vannak napok, hetek, akár hónapok, melyeket utólag szívesen megváltoztatna – de mihez kezdenénk egy egész évvel? Az intenzív osztályon ápolónőként dolgozó Olive Watson élete legrosszabb tizenkét hónapján van túl, mikor kap egy második lehetőséget, hogy újraélje a múltat és megpróbálja kideríteni, hol csúsztak félre a dolgok…

Olive-nak kemény éve volt, beleértve komoly párkapcsolata csúnya végét, az anyja újraházasodását és több betege fájdalmas elvesztését, így alig várja az új évet. De mikor a volt barátja ágyában ébred fel 2011 első napján – mely napot egyszer már végigélte -, a lány élete fenekestül felfordul.
Olive ismeri 2011 eseményeit, de ezekre rajta kívül senki sem emlékszik, így már ő maga is kételkedni kezd a józan eszében. Ám hamarosan felfedezi, hogy nincs egyedül: mikor útjai keresztezik Sherry Witanét, aki már tapasztalt évismétlő, Olive ráébred, hogy lehetőséget kapott a jövője megváltoztatására.
Nem sűrűn adódik ilyen alkalom az életben, így Olive-nak el kell döntenie, mit is akar valójában. Változtasson, vagy fogadja el az életét a tökéletlenségekkel együtt?

További információk

Szerző

Andrea Lochen

Kiadó

Lazi Könyvkiadó Kft.

Oldalszám

304

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-10-04

ISBN

9789632673448

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Ismételt év”értékelése elsőként