-21%
-21%Informátorok

Informátorok

3 590 Ft 2 836 Ft

Készleten

Cikkszám: 112875
Kategória: Szerző: Kiadó: Ab Ovo Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2012-05-14
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Kolumbiában játszódó regény már vagy tucatnyi országban megjelent, a kritikusok a legnagyobb elragadtatással írnak róla. Végre a magyar olvasók is megismerhetik e kiváló latin-amerikai író különleges, titokzatos, árnyakkal és rejtelmekkel teli művét!
A hazánkban is közkedvelt Nobel-díjas író, Mario Vargas Llosa így dicséri: …a latin-amerikai irodalom egyik legeredetibb új hangja. Az Informátorok rendkívüli erejű történet, egyszerre tanúsítja Vásquez képzeletének gazdagságát és prózájának eleganciáját, finomságát.
Vásquez egy történelmi dokumentum hitelességével és egy thriller ritmusával, briliáns és felejthetetlen eszközökkel mutatja be, milyen mély sebeket képes ejteni a félelem és a gyanú, az árulás és a magamentés a baráti és a rokoni kapcsolatokban. Az Informátorok magával ragadó és bonyolult szövésű regény, amely még akkor is kérdéseket vet fel az olvasóban, amikor az már rég elolvasta a könyv utolsó lapját is… (Johnnie Craig, The Irish Post, Dublin)
Vásquez biztos kézzel és ragyogó tehetséggel bánik elektromos töltésű anyagával. Ezzel a megrázó könyvével Vásquez nagyon közel jutott hozzá, hogy adott pillanatban ő vegye át a fáklyát Gabriel García Márqueztől. (William Brett, The Spectator, London)
JUAN GABRIEL VÁSQUEZ Kolumbia fővárosában, Bogotában született 1973-ban. A párizsi Sorbonne-on tanult. 1999 óta Barcelonában él.

További információk

Szerző

Juan Gabriel Vásquez

Kiadó

Ab Ovo Kiadó Kft.

Oldalszám

285

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2012-05-14

ISBN

9789639378872

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Informátorok”értékelése elsőként