-21%
-21%Holnap

Holnap

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 757 Ft

Készleten

Cikkszám: 141391
Kategória: Szerző: Kiadó: Park Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2017-09-14
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Emma New Yorkban él. Harminckét évesen még mindig keresi élete párját. Matthew Bostonban lakik. Egy szörnyű balesetben elvesztette a feleségét, és most egyedül neveli négyéves kislányát. A világhálón ismerkednek meg, és egymásnak írt e-mailjeik alapján hamarosan mindketten arra gondolnak, hogy végre megtalálhatják a boldogságot. Elhatározzák, hogy találkoznak egy manhattani olasz étteremben Ugyanazon a napon és ugyanabban az órában lépnek be az étterem ajtaján. Ugyanahhoz az asztalhoz ültetik le őket – és mégsem fognak soha találkozni.
Hazugságok hálója? Az egyik fél képzelgése? A másik manipulációja? Egy érthetetlen helyzet áldozataiként Matthew és Emma hamar rádöbbennek arra, hogy nem csupán egy meghiúsult találkozóról van szó…
Guillaume Musso az egyik legnépszerűbb francia regényíró. Művei a világ minden táján vezetik az irodalmi sikerlistákat, regényeiért kiadók és filmproducerek versengenek. Magyarul a Szerelem életre-halálra, az És azután, az Ott leszel?, a Visszajövök érted, a Mi lesz velem nélküled?, valamint Az angyal hív című regényei olvashatók.

További információk

Szerző

Guillaume Musso

Kiadó

Park Könyvkiadó

Oldalszám

404

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-09-14

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Holnap”értékelése elsőként