-21%
-21%Halló, itt a Mennyország!

Halló, itt a Mennyország!

3 299 Ft 2 606 Ft

Készleten

Cikkszám: 140105
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-05-29
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Kaphatunk-e garancialevelet életünk útelágazásainál, ami biztosítja, hogy helyes irányba indultunk? Egyedül rajtunk múlik, merre kanyarog a sorsunk, vagy olykor úgy érezzük, nem mindent mi irányítunk?

Gyanútlanul üldögél Benjámin, a pláza alkalmazottja a háztartásigép-részlegen. Megszokott rutinnal fogadja a reklamáló vásárlók hívásait, bélyegzi a jótállásokat. Ennél már nem is lehetne szürkébb az élete, gondolja – egészen addig, míg egy különös idegen be nem kapcsolódik a vonalba. Aki a telefonáló vevők múltjának minden apró részletét ismeri, és tudja, a jövőjükben is kérdőjelek bukkannak fel. Benjámin helyett most ő küld garanciapecséteket, néhány rejtélyes szó kíséretében. Hogyan változik ezután az újszülöttként elhagyott Flóri viszonya édesanyjához, miként békélnek meg az öregedéssel az idősotthon lakói? Mi hoz fordulatot a hentespult mögött álló Zsoltnak, hogy a vegán életet válassza, és többé rá se nézzen a húsokra, miközben arra is ráébred, hogy korábbi szerelmét nem tudta lélekben elengedni? Eligazodik-e az autista élő Robi az egészségesek világában?
Benjámin sem marad válaszok nélkül. Megtalálja a lányt, aki mellett igazán önmaga lehet, félénk srác helyett nyíltszívű társ. Boldog is lehetne – ám közbeszól az elmúlás árnya. Ő vajon kap-e erőt a furcsa idegentől a telefonban, aki lehet Isten, vagy gondolhatja másnak? Szeretné tagadni, szeretné hinni, de a bizonyosság talán nem is odafönn van, hanem egészen közel.

További információk

Szerző

Galgóczi Dóra

Kiadó

Libri Kiadó

Oldalszám

296

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-05-29

ISBN

9789634330844

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Halló, itt a Mennyország!”értékelése elsőként