-26%
-26%Halj meg, hogy élni tudj

Halj meg, hogy élni tudj

2 490 Ft 1 843 Ft

Készleten

Cikkszám: 139443
Kategória: Szerző: Kiadó: Szülőföld Könyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-04-10
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A könyv szerzőjét 2012.október 21-én súlyos baleset ért, és mentőhelikopterrel a Grazi Orvostudományi Egyetem Klinikájára szállították
sokkos és életveszélyes állapotban. Agyában ödéma keletkezett, ezért életmentő beavatkozásra volt szükség. A koponyáját átfúrva egy csövet vezettek az agykamrájába,
hogy elvezessék az agyvíz egy részét és csökkentsék a nyomást. Az állapota azonban tovább romlott, így éjszaka meg kellett ismételni a beavatkozást.
Másnapra súlyosabb lett az állapota, így harmadszorra is megműtötték, közben egy súlyos fertőzést is elkapott. Egy vizsgálat kimutatta,
hogy a teljes bal fele lebénult. Közben gégemetszést kellett végrehajtani, hogy segítsék a lélegeztetését. A napok múltával többször is próbálták felébreszteni a kómából, sikertelenül.

Azt mondták nincs esélye túlélni…

Vannak történések, amelyek kettétörik az ember életét. Van, aki talpra áll, míg mások a földön maradnak. Nem adta fel, és felállt.
Megtanult örülni az apró dolgoknak, meglátni mi az igazán fontos, küzdeni a végtelenségig. A legtöbbet ő nyert. Az ÉLETÉT.
Ez a könyv egy történetet mutat be, egy emberét, aki soha nem adta fel, és vált azzá, aki ma már az ÉLETET választja, minden szépségével, örömével együtt.

További információk

Szerző

Andor Eszter

Kiadó

Szülőföld Könyvkiadó Kft.

Oldalszám

184

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-04-10

ISBN

9786155600418

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Halj meg, hogy élni tudj”értékelése elsőként