-26%
-26%Erdélyi menyegző

Erdélyi menyegző

3 490 Ft 2 583 Ft

Készleten

Cikkszám: 120433
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri Kiadó
A kiadás időpontja: 2013-10-31
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Szerelmi bánatra szerelem kell, de nem ám olyan álmodozó, képzelődő, sóhajtozó. Oda csata kell, s győzelem. Nagy győzelem, ami gyógyír tud lenni a sértett büszkeségre.”

1608 november, Kolozsvár. A város Báthory Anna esküvőjére készülődik. A fejedelem tizennégy éves húgát családjának és kötelességeinek tiszteletére nevelték. Engedelmes araként, vagy lázadó özvegyként teljesíti-e be sorsát? Hogyan boldogul a három részre szakadt ország politikai játszmái közepette egy fiatal lány a hatalommal bíró férfiak szerelmével, érdekeikkel és kapzsiságukkal harcolva?
Szerelmes fiatalasszony vagy “ördög, gyilkos kurva” ahogy az új fejedelem nevezi? A 17. eleji Erdély és Magyarország a politikai intrikák, az állandó háborúskodás világa, ahol hitviták, árulások és érdekházasságok döntik el országrészek és emberek sorsát. A végvárakban az ostromlott falak mögött csodálatos jelenésekről, családi átkokról, mérgezésekről és testvérszerelemről suttogtak. Ugron Zsolna első történelmi regényében a 17. század egyik leghírhedtebb, legtitokzatosabb alakját, a bűbájos boszorkányt, Báthory Annát idézi. A körülrajongott és gyűlölt Báthoryak világát, ahol az árulások, parancsszóra elhált szerelmek és politikai gyilkosságok közepette egy asszony boldog akart lenni.

További információk

Szerző

Ugron Zsolna

Kiadó

Libri Kiadó

Oldalszám

350

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2013-10-31

ISBN

9789633102367

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Erdélyi menyegző”értékelése elsőként