-26%
-26%Én vétkem

Én vétkem

4 990 Ft 3 693 Ft

A regények regénye

Készleten

Cikkszám: 126686
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri Kiadó
A kiadás időpontja: 2014-10-28
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A hatvanéves, korai Alzheimer-kórral diagnosztizált Adrià Ardèvol megvizsgálja az életét, mielőtt még egytől egyig elveszítené az emlékeit. Visszaemlékszik szeretettelen gyermekkorára Lola Xica gondjaira bízva, aki dadaként dolgozott a tehetős családnak. Anyjára gondol, a visszafogott, hideg, gyakorlatias asszonyra, és a titokzatos apjára, akinek erőszakos halála miatt örökös bűntudatot érez.

A család antikvitás boltja az egész világot jelentette a kis Adrià számára. E világ középpontjában állt a legértékesebb kincs: a Storioni hegedű, melynek tokja egy évekkel korábbi, rejtélyes bűneset nyomait hordozta.

Adrià gyermekkora megválaszolatlan kérdésekkel, pasziánsszal és szeretetlenséggel telik. Történelmet és nyelveket tanul az apja kedvéért, hegedülni az anyja kedvéért. De egy baleset véget vet apja életének, ami után Adrià világa megtelik bűntudattal, titkokkal és sötét kétségekkel. Visszaemlékezése pedig egészen távolra visz: a késő középkori kolostorok világától a náci koncentrációs táborokon át egészen a huszadik századi Kongóig.

Jaume Cabré magával ragadó regényét, mely 2011-ben látott napvilágot, számos fontos irodalmi díjjal tüntették ki és eddig több mint 20 nyelvre fordították.

További információk

Szerző

Jaume Cabré

Kiadó

Libri Kiadó

Oldalszám

684

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2014-10-28

ISBN

9789633103395

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Én vétkem”értékelése elsőként