-21%
-21%Elrabolt életek

Elrabolt életek

Bolti ár: 3 699 Ft
Internetes ár: 2 922 Ft

Készleten

Cikkszám: 144349
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri Kiadó
A kiadás időpontja: 2018-04-03
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Memphis, 1939
A tizenkét éves Rill Foss és négy kisebb testvére szegénységben, de nagy szeretetben él szüleivel a Mississippi egyik lakóhajóján. A szülők távollétében Rill vigyáz a kistestvéreire, ám egyszer csak idegenek jelennek meg, hogy a gyerekeket a tennessee-i árvaházba vigyék. Bár hitegetik őket, hogy rövidesen hazatérhetnek, a kislány hamar rájön, hogy ez hazugság. Más sorsot szánnak nekik…

Dél-Karolina, napjainkban
Avery Stafford gazdag és kiváltságos családban született, s mindent megkapott az élettől. Szövetségi ügyészként dolgozik, a karrierje szépen ível felfelé, ám súlyosan beteg édesapja miatt egy időre haza kell térnie a szülői házba. Egy véletlen találkozás azonban kényes kérdéseket vet fel benne, és Averynek nem marad más választása, mint hogy elinduljon a múltba vezető hosszú, fájdalmas úton, és feltárja családjának eltitkolt történetét.

Lisa Wingate valós eseményeken alapuló, megindító regénye nem sokkal a megjelenése után felkerült a The New York Times és a USA Today sikerlistájára. A The Huffington Post a 2017-es év egyik legjobb regényének kiáltotta ki, a Goodreads olvasói pedig a 2017-es év legjobb történelmi regényének választották.

További információk

Szerző

Lisa Wingate

Kiadó

Libri Kiadó

Oldalszám

455

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-04-03

ISBN

9789634332657

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Elrabolt életek”értékelése elsőként